Copertine retractabile – 3 moduri prin care adaugi valoare casei tale

By | December 5, 2014

Daca sunteti o persoana caruia ii place sa faca lucruri singura, ideea de a adauga la potentialul ospitalitatii casei tale va face entuziasmat. Proiectarea si descoperirea de idei noi este un lucru incitant pentru dumneavoastra si va va tine cu ochii deschisi la noi modalitati de a creste valoarea de piata a casei tale.

Ati auzit de copertine retractabile? Daca raspunsul este da, probabil vi se pare o modalitate buna de a controla lumina soarelui si de a crea umbra in casa dumneavoastra. V-ati gandit, probabil, la copertine retractabile ca un instrument pentru imbunatatirea zonelor exterioare. Acestea sunt beneficii reale oferite de copertine retractabile. Cu toate acestea, exista modalitati suplimentare prin care copertine retractabile pot fi utilizate ca parte a unei strategii de a va imbunatati casa dumneavoastra, crescand valoarea de revanzare.

In primul rand, copertine retractabile modifica mediul interior din casa ta. Care ar putea fi suprinzator din moment ce copertine retractabile sunt de obicei laudate pentru utilizarea lor la piscina. Iata imaginea de ansambul, daca instalati copertine retractabile deasupra ferestrelor pe laturile casei dumneavoastra, care sunt incalzite in mod obisnuit, puteti reduce razele UV cu 94% si puteti reduce temperaturile din interiorul casei dumneavoastra cu pana la 15 grade.

Rezultatul este ca nu veti trage nonstop de un maner pentru a combate lumina directa a soarelui. De asemenea mobilierul din casa dumneavoastra nu isi va pierde culoarea din cauza luminii soarelui. Si interiorul casei dumneavoastra va avea o atmosfera mai deschisa, lumina soarelui fiind filtrata.

In al doilea rand, copertine retractabile face casa ta sa iasa in evidenta. Acest lucru este cu atat mai adevarat in zonele in care casele au o arhitectura similara. Agentii imobiliari spun ca recursul este unul din factorii principali care vin sa ii suporte pe potentialii cumparatori. Care este impresia imediata a acestora atunci cand trageti in sus pentru a vedea casa? Copertinele vin intr-o varietate de culori, stiluri si dimensiuni pentru a se potrivi la orice tip de casa. Prin amestecarea lor cu arhitectura dumneavoastra existenta, veti adauga personalitate casei dumneavoastra.

In al treilea rand, copertine retractabile multiplica eficienta consumului de energie. Evident, modul in care se intampla acest lucru este de a salva banii pe facturile de utilitati, deoarece copertinele au capacitatea de a reduce temperaturile interioare dramatic. Cu toate acestea, studiile efectuate de EPA arata ca acest tip de eficienta energetica afecteaza eventuala valoare de revanzare. Aproximativ pentru fiecare dolar salvat pe facturile de utilitati, o resedinta adauga intre 10 si 25 de dolari la valoarea de revanzare.

Putem vedea salvarile exacte facand un simplu calcul. Copertinele instalate pe ferestrele luminate pot reduce temperaturile interioare cu pana la 15 grade. La randul lor, acestea reduc facturile de aer conditionat si rezulta intr-o economie totala de energie intre 25 si 34 %, in functie de clima.

Daca platiti 80 de dolari pe luna pe electricitate, copertinele instalate strategic v-ar salva un minim de 25 de dolari pe luna si 300 de dolari pe an.

Daca sunteti genul de persoana care pastreaza o vedere pentru proiectele de imbunatatire a casei tale la preturi accesibile, poate doriti sa aruncati o privire mai atenta la copertinele retractabile Nu sunt multe proiecte de bricolaj care se potrivesc cu buzunarul dumneavoastra si stil.