Ghid Anti-Scam – Cum sa eviti un site care nu plateste

By | December 14, 2014

Ce inseamna SCAM?

Un site scam este un site care se foloseste de membri si nu ii plateste. Pentru a evita un astfel de site, este bine sa tii cont de urmatoarele lucruri:

Site-ul arata jalnic

Lipsa de profesionalism se vede dupa aspectul site-ului. De obicei, adminii care creaza un astfel de site, sunt niste amatori care nu prea stiu cum se conduce un PTC.

Ofera mai mult de 1 cent pe click pentru membrii standard

Site-urile care ofera mai mult de 1 cent pe click pentru membrii standard, nu au viata lunga pentru ca nu fac fata cererilor de plata.

Ofera prea multe reclame (ads) sponsorizate

De obicei, adminul unui PTC ce ofera multe reclame sponsorizate urmareste sa atraga cat mai multi membri care sa investesca si apoi sa se faca nevazut.

Nu ofera suport sau nu au forum

Este important ca un site PTC sa aibe forum pentru ca membrii sa poata comunica intre ei, sa posteze dovezi de plata, sa isi spuna parerile etc.

*Daca esti incepator si nu vrei sa iti pierzi timpul de pomana cu site-uri care nu te vor plati niciodata, este bine sa ceri parerile altora sau sa cauti mai multe informatii despre site-ul pe care ai de gand sa te inregistrezi.

Daca sunteti in cautarea unui site serios pentru monetizarea traficului din Romania va recomandam t.co.ro ( securizat de hackeradvisor ).