Platforma romaneasca de microjoburi freelancer

By | June 2, 2014

Daca tot am adus vorba despre freelancing , de ce sa nu vorbim si de platformele romanesti care ne ofera posibilitatea sa lucram cu clienti de la noi din tara. Am cautat pe internet pentru ca aveam o vaga banuiala ca trebuie sa existe si niste platforme romanesti de freelancing. Si , da , chiar exista. Nu sunt foarte multe , asta este adevarat , dar totul are un inceput si e bine ca au aparut  . Pe viitor sigur piata o sa creasca si , cum cererea o sa fie mai mare presupun ca si platformele o sa fie ceva mai multe.

O platforma despre care am ales sa va povestesc astazi , este platforma de microjoburi zerodesk.ro . Este din punctul meu de vede o platforma benefica atat pentru prestatorii de servicii cat si pentru cumparatori (daca ar fi sa ii numesc asa). Si asta pentru ca , preturile nu sunt prea mari , un task pe care freelancer-ul il posteaza pe site, are preturi variabile, la care se pot adauga sigur optiuni contra cost , si atunci costul task-lui creste. Dar din ce am studiat pe platforma , majoritatea sunt la preturi de 5 – 10 euro, fara alte taxe .

Sunt motive personale , care pe mine m-ar face sa ma inscriu ca si cumparator , daca nu as fi inscris deja ca si freelancer.

  1. Zerodesk.ro este construit pe o platforma simpla si aerisita.
  2. Poti alege din 19 domenii de activitate si chiar daca nu gasesti ceea ce cauti poti plasa o cerere pentru a face ceea ce vrei tu
  3. Ca la site-urile straine de freelancing care se respecta , faci plata atunci cand accepti pe cineva , dar aceasta ramane ON HOLD , pana cand tu ca si cumparator confirmi ca totul e ok.
  4. Daca tot suntem ca o platforma straina care se respecta , si aici avem posibilitatea de a da “note” , eu defapt raman la termenul de “Feedback” , unde poti acorda stelute , despre cum ti se pare tie munca prestatorului.
  5. Asa cum e normal , daca platforma este simpla si aerisita , orice operatiune se face foarte rapid (aici au un mare plus din partea mea)
  6. Prestatorii , au posibilitatea de a se verifica , astfel dumneavoastra ca si cumparator aveti o garantie cand alegeti pe cineva.
  7. Ai siguranta platilor online (din nou un plus foarte mare din partea mea)