Cafea de specialitate proaspat prajita, cum o alegi ?

Companiile de cafea folosesc un limbaj specific pe ambalaj pentru a-și descrie cafeaua – acest lucru poate fi ocazional confuz și conflictual, dacă nu chiar înșelător. Înțelegerea terminologiei ușurează alegerea cafelei dorite. IDENTIFICAREA CAFELEI Unele ambalaje de cafea descriu cafeaua doar ca fiind Arabica sau Robusta [cele două specii principale de cafea). Acesta este echivalentul… Read More »

Poți solicita acum în mod GRATUIT, conținutul Politicii de confidențialitate!

În ultimii 20 de ani domeniul online a cunoscut și la noi în țară o dezvoltare extraordinară. Cu atât mai mult în ultimii doi ani! Forțați de împrejurări, foarte multe locuri de muncă precum și toate programele de pregătire școlară au trecut în mediul online pentru a asigura o bună protecție a tuturor persoanelor pe… Read More »

Tablouri cameră copii

Poți găsi tablouri captivante pentru camera copiilor la o calitate excelentă, inclusiv imagini pe pânză de înaltă calitate cu motive drăguțe pentru copii. Proiectează camera copiilor tăi, de exemplu, cu imagini Fireman Sam sau cu imagini ale peștilor curcubeu. Răsfoiește prin gama largă de tablouri pentru copii și descoperă imagini captivante pentru camera copiilor. Alegerea tablourilor pentru… Read More »

Cum identifici o stire fake-news?

Intr-o era atat de dezvoltata a tehnologiei, este din ce in ce mai greu sa faci distinctia intre ce este real si ce nu, iar cu aceasta problema trebuie sa ne confruntam multa vreme. Ceea ce putem face, insa, este simplu. Trebuie sa invatam care sunt caracteristicile si trasaturile unei stiri fake. In unele situatii… Read More »