Fortnite pentru orice copil si adolescent

By | September 18, 2020

Copiii si adolescentii adora jocurile video. In ultimii ani, jocurile video au cunoscut un boom impresionant. Unul din cele mai cunoscute jocuri este Fortnite. Este fenomenul momentului. Acest joc a fost lansat in anul 2017 si, de atunci, popularitatea lui a crescut constant.

100 de personaje sunt catapultate pe o insula plina de pericole, iar aici va avea loc o lupta libera pentru absolut orice. Important este ca jucatorii sa supravietuiasca, prin orice mijloace, si pentru a face acest lucru este necesar sa fie exterminati toti adversarii. Pentru a atinge obiectivul, puteti alege daca jucati singuri, in perechi sau in echipe de pana la patru jucatori, alesi dintre prieteni sau intalniti in cadrul jocului.

Jucatorii pot comunica intre ei folosind casti si microfon. Din moment ce Fortnite este popular in toata lumea, utilizatorii pot sa faca echipa cu jucatori din alte tari. Acest lucru poate reprezenta un aspect pozitiv pentru copiii sau adolescentii care iubesc Fortnite. De multe ori sunt nevoiti sa vorbeasca engleza cu tovarasii lor de gaming. Ii veti vedea pe copii facand cele mai mari eforturi pentru a intelege si a se intelege in limba engleza. 

De asemenea, Fortnite a generat in jurul sau o adevarata industrie in ceea ce priveste multiple obiecte cu licenta. La magazinul online https://merchandise.ro/ sunt disponibile ghiozdane si alte obiecte decorative sau de imbracaminte, cu licenta, Fortnite. Copiii si pasionatii acestui joc se vor simti mai in mijlocul actiuni daca vor bea laptele dintr-o cana Fortnite sau daca, in timpul jocului, vor purta un tricou Fortnite. Ar fi ca si cum ar merge la un concert rock sau un meci de fotbal purtand tricoul trupei sau echipei favorite.

Fortnite este simplu si complex in acelasi timp. Regulile sunt usor de inteles, dar, uneori este necesara o strategie rafinata, altfel fiind imposibil ca unul dintre cei 100 de participanti sa reziste mult pe insula. Cu Fortnite, jucatorii practica gestionarea infrangerii, dar au nevoie, de asemenea, de o mare rezistenta la stres.

In ciuda faptului ca se bazeaza pe o poveste foarte simpla, Fortnite nu este un joc de impuscaturi superficiale. Tinerii, de fapt, gasesc in jocurile video multe aspecte relevante si in viata lor, si in dezvoltarea lor. Este important pentru ei sa se intalneasca si sa se poata confrunta unul cu celalalt. Vor sa auda povesti convingatoare si sa traiasca aventuri grozave. Vor sa descopere si sa creeze lumi. In acelasi timp, vor sa experimenteze cum se simte sa fii in pantofii altcuiva, poate impersonand un pirat infricosator, un personaj fantastic sau un reprezentant al sexului opus. Si, desigur, vor sa isi masoare puterile impotriva celorlalti. Astfel, afla cine este cel mai rapid, cel mai inteligent, cel mai bun.

Si pentru a face totul mai interactiv, a purta un tricou, o sapca sau un ghiozdan Fortnite este modalitatea copiilor si adolescentilor de a arata celor din jur ca apartin acestui grup international de jucatori, ca sunt pasionati si ca sunt mereu in pas cu trendurile actuale.

In concluzie…

Daca copilul este pasionat de Fortnite, incercati sa ii cultivati pasiunea achizitionandu-i obiecte si accesorii cu licenta care ii amintesc de aceasta aventura virtuala extraordinara.