Aparat Dentar Safir

By | September 28, 2014

Aparatul dentar este cel care ne confera un zambet sanatos si frumos. Insa, faptul ca este vizibil, faptul ca trebuie purtat pe o perioada lunga de timp ne poate face sa amanam, chiar sa renuntam total la purtarea lui. Din fericire, exista o solutie: purtarea unui aparat dentar discret.

Aparatul Dentar Safir este discret (fizionomic, abia se observa). Este ideal pentru persoanele care lucreaza in permanenta cu publicul sau pentru persoanele care doresc sa poarte un aparat dentar, din ce in ce mai cautat de celebritatile de la Hollywood.

Este extrem de usor de purtat, nu se coloreaza, este discret, elegant, totul datorita cristalelor de safir din care este confectionat.

Bracket-urile din safir reprezinta mici piese lipite pe dinti care permit fixarea unor legaturi sau arcuri cu ajutorul carora se pot indrepta dintii. Cele mai inovatoare si cele mai moderne tipuri de astfel de bracketuri sunt cele din safir. Acestea au o culoare similara dintilor si au un efect cameleonic, astfel incat nu le poti distinge de la distanta. Safirul reprezinta cel de-al doilea mineral, dupa diamant, in ceea ce priveste duritatea. Drept urmare, este ideal pentru aparatele dentare. Pentru aparatul dentar de safir, fiecare cristal de safir se prelucreaza si se slefuieste la temperaturi ridicate astfel incat sa se obtina un bracket dur si clar.

Care sunt beneficiile purtarii aparatului dentar Safir?

Aparatul dentar de safir reprezinta solutia ideala pentru a corecta o dantura aplicandu-se o presiune continua asupra dintilor. Pe langa faptul ca indreapta dantura, aparatul dentar de safir face posibila alinierea dintilor care sunt strambi, a dintilor care nu au loc pe arcada,ajuta la prevenirea cariilor si a bolilor parodontale.

Datorita unei unei ocluzii corecte, datorita alinierii dintilor, durerile specifice de dinti din timpul mesei dispar in totalitate. Aparatul dentar din safir este alegerea perfecta deoarece amelioreaza aspectul zambetului si reda persoanei care il poarta increderea in sine.

Datorita repozitionarii corecte a dintilor pe arcada, aparatul dentar din safir contribuie la realizarea unei igiene corespunzatoare, drept urmare, la prevenirea cariilor. Dintii vor fi astfel mai usor de ingrijit, mai sanatosi si mai rezistenti.

Aparatul dentar de safir este extrem de apreciat de oameni din intreaga lume deoarece este unicul aparat ce reuseste sa combine in mod eficient costul minim si aspectul estetic deoarece este transparent. Fiind aproape insesizabil din punct de vedere estetic, partea estetica este complet rezolvata, iar in ceea ce priveste partea financiara este unul din cele mai avantajoase aparate deoarece este inclus in aceeasi categorie cu aparatele cu bracketi ceramici si metalici.