Promovare cu skyranking

By | May 19, 2015
Primul pas pentru a dezvolta o afacere online ar trebui sa fie un site in care sa-ti prezinti produsele sau serviciile, dar nu este obligatoriu ca acesta sa fie primul pas, poti face si o pagina facebook pe care sa atragi fani carora sa le prezinti oferta ta.

A avea un site de prezentare sau un magazin online nu este suficient pentru a avea o afacere de success, este nevoie sa aduci potentialii client pe site, este nevoie sa iti faci afacerea cunoscuta si aici apare nevoia de promovare.Cea mai la indemana metoda de a aduce clienti imediat este publicitatea platita, prin adwords sau campanii pe site-uri cu un profil demographic ce se suprapune pe publicul tau tinta.Mai ai la dispozitie marketingul afiliat, poate cea mai eficienta metoda din punct de vedere economic, dar este greu sa gasesti si sa atragi afiliati performanti.Poti sa te orientezi si catre SEO (Optimizarea pentru motoarele de cautare), aceasta are doua componente: cea prin care optimizei intern paignile site-ului tau astfel incat motoarele de cautare sa inteleaga cat mai bine ce vinzi si una externa prin care acumulezi referinte de pe site-uri terte cu link-uri catre site-ul tau. Ghidurile mai vechi de seo prezentau ca cea mai usoara si mai ieftina metoda de crea link-uri catre site-ul tau inscrierea in directoare web si cataloage de afaceri.

Ce sunt de fapt aceste directoare web?

Directoarele sunt un fel de cataloage web, in care site-urile sunt structurate pe categorii si subcategorii unde pentru fiecare site in parte este creata o pagina cu detalii, titlu, cuvinte cheie, descriere, date de contact.

Practic procesul de inscriere reprezinta completarea unui formular de inscriere din director cu detalii necesare prezentate si mai sus. In general aprobarea unei inscrieri si afisarea unui site in director se face manual de catre un administrator al directorului respective si dureaza intre 2 zile si chiar si o luna.

Fiecare din directoarele web pe care inscriem un site pun un link pe url, titlu sau pe cuvinte cheie catre site-ul nostru, aceste linkuri sunt indexate de Google si ajuta la o mai buna pozitionare a site-ului in clasamentul Google.

Pare simplu si rapid insa este doar un prim pas necesar intr-o campanie de link building si de cele mai multe ori daca este facuta automat sau neprofesionist poate aduce si penalizari. Va recomandam sa cautati liste profi, unde veti gasi directoare web perfect functionale ce nu va vor aduce penalizari. Totodata puteti sa apelati si la agentii ce ofera astfel de servicii precum skyranking.ro .

Skyranking ofera servicii si altor agentii de promovare online, spre exemplu:– Email Marketing
– Aplicatie Social Media
– Servicii Link Building
– Securitate Website
– RTB & retargeting
– Banner design & Landing Pages
– Campanii advertoriale
– Trafic interstitial
– Campanii PTC (voturi Google+)