Protectie site web impotriva malware

By | May 19, 2015

 Ce este un malware?

In fiecare zi, mii de website-uri din Romania sunt compromise sau infectate cu malware, conducand la pierderi importante de bani, reputatie si date personale.
Malware-ul (software-ul rau intentionat), dupa cum ii spune si denumirea este un tip de software proiectat intentionat pentru deteriorarea unui computer sau infiltrarea in el, sau/si deteriorarea ori infiltrarea in intregi retele de computere fara consimtamantul proprietarului respectiv.De multe ori denumirea este confundata cu cea de virus, virusii facand parte din aceasta mare categorie numita malware.Exista mai multe tipuri de malware: Virusi, Wabbits, Troieni, Rootkit, Viermi, Exploits, Backdoors, Spyware,Dialers, Keyloggers, URL injectors, Adware.

Website-ul ti-a fost compromis si infectat cu malware!

Stii ce se intampla mai departe?

-esti contactat de furnizorul tau de hosting prin e-mail sau telefon si te informeza ca daca nu scapi de codul malware iti va bloca website-ul sau il va sterge.
– Google te adauga in lista neagra (Google Blacklist) si nu te mai afiseaza in rezultatele cautarii.
– Ai back-up la website? Furnizorul de hosting iti face back-up automat?
– Ai pierdut clienti potentiali si reputatie!
O sa te coste foarte multi bani sa-l repari

Ai o afacere online?
Ai o afacere online de succes si cheltuiesti multi bani in fiecare luna pentru promovare.
Trebuie luat in considerare ca un atac cibernetic asupra website-ului tau, fie ca e facut de un copil care se distreaza, un hacker angajat de concurenta sau de botnets, inseamna un dezastru pentru site-ul tau.
Studiile arata ca in medie 90% din bresele de securitate identificate nu sunt datorate problemelor tehnologice ci instalarii si configurarii necorespunzatoare sau datorita nerespectarii unor proceduri de utilizare si administrare a sistemului.

Criminalitatea informatica este intr-o continua crestere, hackerii, concurenta, toti abuzeaza de vulnerabilitatile website-urilor pentru a-ti afecta negativ afacerea. In fiecare zi, sute de website-uri din Romania sunt compromise sau infectate cu malware.

Asa ca ia masuri de precautie si apeleza la HACKERADVISOR !
HACKERADVISOR realizeaza scanare site web pentru malware, depisteaza vulnerabilitatile si repara gaurile de securitate.